Explora, Busseja, Descobreix.

Descobreix els secrets subaquàtics del Parc Natural del Cap de Creus en els nostres 20 punts d'immersió més espectaculars. Des del Far de S'Arnella fins als Farallons de Culip, exploraràs esculls, coves, plataformes i murs verticals que fan d'aquesta zona un paradís per als amants del busseig. Aprofiteu aquesta oportunitat per submergir-vos en un món subaquàtic fascinant i descobrir la riquesa natural del Parc Natural del Cap de Creus.
Parc Natural de Cap de Creus

Llocs d’immersió

Als nostres llocs d'immersió al Parc Natural del Cap de Creus, podreu admirar una gran varietat d'espècies marines i formacions geològiques impressionants. Amb els seus boscos de gorgònies vermelles i liloses, els coralls vermells, els esculls plens de diversitat de flora i fauna, les parets verticals, les plataformes, les coves i túnels, així com la presència de mers, barracudes, peixos lluna, congrios, morenes, llagostes, pops i dofins, aquests llocs ofereixen una experiència de busseig única i inoblidable. A més, als fons marins, podreu trobar vaixells enfonsats com el Phedon i el Melchuca, testimonis de la rica història marítima d'aquesta zona.

  1. Far de S'Arnella
  2. La Meda
  3. Aiguadolç
  4. Boc i la Cabra
  5. Cap Gros
  6. La Ferrera
  7. La Galera
  8. Taballera
  9. Cap Roig
  10. Punta dels Farallons
  11. El Racó d'en Sapé
  12. El Bau del Moli
  13. Cala Múla
  14. Els 3 Frares
  15. Guillosa
  16. El Portaló
  17. Sa Fullola
  18. Farallons de Culip
  19. L'Encalladora
  20. Massa d'Or
Explora el món subaquàtic del Cap de Creus: un tresor amagat sota les ones.

Previsió meteorológica pels pròxims dies de la mar

Connecta amb el món submarí.
Descarrega’t totes les tarifes aquí!
Preus 2024
Preus amb IVA inclòs. Cap de Creus Dive, SL es reserva el dret de modificar els preus sense previ avís. Política de cancel·lació. En cas que un bussejador comprès una immersió i no pugui realitzar-la en la data programada, els pagaments no seran reemborsables.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram