Explora, Busseja, Descobreix.

Dona el primer pas cap a una nova aventura subaquàtica amb el nostre bateig.

Bateig

Descobreix el món submarí amb el nostre bateig. És la manera perfecta per a principiants de provar l'emoció del busseig sense necessitat de certificació. Amb l'acompanyament dels nostres instructors qualificats, et submergiràs en un món de meravella i bellesa submarina. No cal experiència prèvia, només ganes de viure una experiència inoblidable sota l'aigua. Experimenta el busseig per primera vegada en un entorn d'aigües tranquil·les, sota l'orientació d'un monitor que et guiarà en els fonaments del busseig. Aprofita la teva primera immersió al món submarí, fins a una profunditat màxima de 12 metres.

Requisit: Certificat mèdic o formulari mèdic degudament emplenat; edat mínima de 10 anys.

Bateig sense experiència prèvia
Preu amb el material inclós.
75

Busques un regal inoblidable? Sorprèn amb el nostre Bateig, una aventura submarina única i emocionant.

Descarrega’t totes les tarifes aquí!
Preus 2024
Preus amb IVA inclòs. Cap de Creus Dive, SL es reserva el dret de modificar els preus sense previ avís. Política de cancel·lació. En cas que un bussejador comprès una immersió i no pugui realitzar-la en la data programada, els pagaments no seran reemborsables.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram